Ekspertët tanë ju ofrojnë kryerjen e veprimtarisë së sigurtë dhe cilësore në fushën e pasurive të paluajtshme në:

 • Këshillim e klientëve gjatë shitjes dhe blerjes së pasurive të paluajtshme.
 • Ndërmjetësim gjatë shitjes, blerjes, marrjes dhe dhënies me qira të pasurisë së paluajtshme.
 • Rregullim i të gjithë dokumentacionit në shitjen dhe blerjen e pasurive të paluajtshme bashkë me rregjistrimin e pronës në rregjistrin e tokës.
 • Verifikim i gjendjes aktuale dhe juridike të pasurisë së paluajtshme.
 • Kërkimi për më shumë pasuri të paluajtshme edhe për blerës potencial.
 • Reklamimi i ofertës suaj dhe kërkesë në media.
 • Vizita në pasuritë e paluajtshme nga stafi ynë.
 • Rregullimi i të gjitha kontratave dhe verifikimi i dokumentacionit për blerjen apo shitjen, marrjen apo dhënien me qira.
 • Vlerësim I vlerës së pasurive të paluajtshme.
 • Menaxhim,Administrim,Vlerësim,Investim të pronave/pasurive të paluajtshme.
 • Konsulencë : teknike, financiare, juridike, fiskale, ligjore, noteriale.
 • Asistencë financiare për procedurat për blerje shtëpie, si dhe rastet për marje kredie në banka.
 • Ndihmë në marrjen e një makine me qera.

Për sigurimin e cilësisë dhe kryerjen e plotë të shërbimeve, me kontratë ne bashkëpunojmë:

· me vlerësuesit e fushës së tokës,ndërtimit dhe pasurive te tjera,

· me zyrat ligjore,

· me byrotë projektuese,

· me firmat me serioze ne fushen e ndërtimit.

Sherbime të kryera pas trasaksionit:

1- Menaxhim I Pronave:

· Sherbime te Mirmbajtjes se Prones.

· Sigurojme qe Qeraja dhe faturat e tjera te paguhen ne kohe.

· Mbajtja e Inventarit ne raste qeradhenie.

· Ekzaminimi I te gjitha paaisjeve dhe orendive.

· Ekzaminimi I hidro-sanitareve.

· Inspektimi I prones shpesh dhe bejme riparime sipas nevojes.

· Pregatitja dhe dergimi I nje raporti mujor.

· Informimi I shpejte me Tel ose me E-mail ne raste problemesh.

2- Paketa e Mobilim-Arredimit:

· Diskutim rreth kerkesat tuaja per mobilimin e ambjenteve te brendeshme.

· Vizite ne prone nga stafi yne I specializuar per te marre masat.

· Krijojme ne studion tone nje model te interierit dhe tju paraqesim oferten.

· Kujdesemi qe mobilimi te jete sipas kerkesave dhe deshirave tuaja.

· Sigurojme nje liste ofertash nga mobilieri te ndryshme qe operojne ne Shqiperi.

· Sigurojme qe me mberritjen tuaj ju do te gjeni nje ambjent te pershtatshem per jetese ose pushime.

3- Menaxhim Projekteve:

· Informacion per potencialet dhe arsyet perse duhet te investoni ne Shqiperi.

· Asistence dhe bashkepunim ne krijimin e kuadrit ligjor per investitorin.

· Organizimi I strukturave perkatese per te realizuar projektin.

· Studimi I trojeve dhe percaktimi i lokalitetit.

· Planifikimi I te gjitha fazave dhe zerave ne project.

· Asistence nga A.A.C sh.p.k per te gjithe elementet arkitekturore dhe inxhinjerike.

· Sigurimin e lejes se ndertimit dhe dokumentacionit shtese te nevojshem.

· Organizimi I punes me pjesmarrjen e A.A.C sh.p.k dhe nen-kontraktoreve lokal.

 

Kryerja e të gjitha shërbimeve të nevojshme realizohet nga stafi I AAC Immobiliare sipas dëshirave dhe kërkesave të klientëve tanë.

Hyni ne llogarine tuaj

Perdorues

 

Fjalekalimi

 


Etiketa

Rreth nesh

"A.A.C IMMOBILIARE" ju ofron nje pafundesi pronash per t’ju pershtatur kerkesave tuaja ne menyre perfekte. Ne qofte se jeni duke kerkuar per nje investim,prone konkuruese dhe te suksesshme atehere mos humbinsi me kohe se gjithcka qe ju kerkoni do ta gjeni prane agjensise tone.

Na kontaktoni

Adresa:Lagjia "Loni Dhamo", Rruga "Bulevardi Shetitorja e Palmave", "Kompleksi Tre Kolonat", Lushnje.
Tel/Fax: + 355 35 22 5984
Cel: + 355 (0) 69 40 92 551
Email: info@aacimmobiliare.com
Kontakto