Rreth nesh

picture

Nje informacion i shkurter per kompanine tone

Agjensia "A.A.C IMMOBILIARE", pjese e Shoqerise AAC Sh.p.k. vjen prane jush me nje aktivitet te ri I cili operon ne tregun e pasurive te paluajtshme/patundshme e ju ofron per shitje, blerje si dhe per qeramarrje-qeradhenie: troje, toke bujqesore, toke pyll, toke ne zonat turistike dhe industriale, apartamente te reja dhe te vjetra, shtepi, vila, hotele, restorante, lokale, dyqane, magazina, garazhe, ambiente zyrash per qera dhe shitje dhe shume e shume te tjera si keto.

"A.A.C IMMOBILIARE" ju ofron nje pafundesi pronash per t’ju pershtatur kerkesave tuaja ne menyre perfekte. Ne qofte se jeni duke kerkuar per nje investim,prone konkuruese dhe te suksesshme atehere mos humbinsi me kohe se gjithcka qe ju kerkoni do ta gjeni prane agjensise tone.

Synimet tona jane te shumta dhe me prirje te medha,qellimi jone kryesor eshte te orientojme qytetatet drejte asaj qe ju sjell atyre me teper siguri dhe perfitime. Agjensia jone ju siguron shitjen, blerjen apo dhe rastet e qerase ne kohen me te shkurter dhe me te vlefshme per ju. Ju sigurojme zgjidhjen e problemeve tuaja qe u mundojne aq shume per ti zgjidhur. Zgjedhja juaj – detyrimi yne. Si nje nga synimet kryesore te kesaj agjensie eshte edhe informimi i klienteve potenciale me informacionin e plote me te gjitha ofertat qe disponojme si firme ndertimi si dhe ndermjetesimi ne shitjen, blerjen apo dhenien, marjen me qera te pasurive te paluajteshme qe mund te zoteroje gjithsecili.

Të gjesh një shtëpi të re apo një pronë ashtu siç e kerkoni ju nuk është e lehtë, për më tepër në kushtet e një tregu jo shumë të qartë. "A.A.C IMMOBILIARE" është këtu që ëndrrat tuaja t’i bëjë realitet. Ne duam t’ju shoqërojmë hap pas hapi drejt zgjedhjes së shtëpisë suaj, duke ju mbështetur, këshilluar e mbi të gjitha duke qenë nga ana juaj, blerës, shitës e investitore, sepse më e rëndësishme se gjithçka për ne është korrektesia dhe profesionalizmi. Ne jemi pranë jush për t’ju përgjigjur pyetjeve tuaja, nevojave tuaja dhe për të përligjur pritshmërinë tuaj. Ne e dime qe shitja apo blerja e shtepise eshte nje ngjarje e rendesishme ne jeten tuaj. Ajo perfaqeson nje nga investimet me te medha dhe me me vlera qe ju mund te beni ne jete, por pikesynimi jone eshte qe ta bejme kete sa me te lehte qe ne mundemi duke ju ofruar një shërbim të plotë e të detajuar qe ju te zgjidhni rrugen me te mire dhe me vendimin tuaj te ndjeheni vertet komode dhe te sigurte ne vitet qe pasojne.

"A.A.C IMMOBILIARE" ju ndermjeteson ne;

  • Shitje-blerje të apartamente të reja të përfunduara dhe apartamenteve ekzistuese.
  • Prenotim apartamentesh të reja, duke bashkëpunuar me firma serioze ndërtimi.
  • Dhënien,marrjen me qira të apartamenteve e vilave, për banim e zyra.
  • Shitje-blerje të trojeve industriale gjatë rrugeve interurbane Durrës-Lushnje-Fier-Berat etj...
  • Shitje-blerje te trojeve për vila ne zonën turistike te: Divjakes, Ardenices, Kolonjes etj...
  • Shitje-blerje apo dhënie me qira të dyqaneve, lokaleve,restoranteve,hoteleve, magazinave etj.

Na lejoni ne t’ju ndihmojme te investoni kapitalin tuaj. per me shume informacione rreth pronave ne shqiperi mos hezitoni te na kontaktoni nepermjet e-mail ose numrave te telefonit tone ose te na vizitoni ne zyren tone "A.A.C IMMOBILIARE" ose ne webside www.aacimmobiliare.com

Hyni ne llogarine tuaj

Perdorues

 

Fjalekalimi

 


Etiketa

Rreth nesh

"A.A.C IMMOBILIARE" ju ofron nje pafundesi pronash per t’ju pershtatur kerkesave tuaja ne menyre perfekte. Ne qofte se jeni duke kerkuar per nje investim,prone konkuruese dhe te suksesshme atehere mos humbinsi me kohe se gjithcka qe ju kerkoni do ta gjeni prane agjensise tone.

Na kontaktoni

Adresa:Lagjia "Loni Dhamo", Rruga "Bulevardi Shetitorja e Palmave", "Kompleksi Tre Kolonat", Lushnje.
Tel/Fax: + 355 35 22 5984
Cel: + 355 (0) 69 40 92 551
Email: info@aacimmobiliare.com
Kontakto